lördag 12 februari 2022

Post Covid håret på väg växa ut...och....molande i vänster ben...och ALTERNATIV VÅRD?

så börjar håret växa ut igen. Varit till min covid syster Catarina och klippt håret idag. Det är på väg växa ut igen.

Var på Coop Boländerna igår och skulle köpa mer siliconfritt hårchampoo men de hade gjort om flaskorna på Barnängen. Volym och Normal har varit sikiconfria. Men på de nya stod inget. En jättegullig personal ringde och frågade leverantören och de BARNÄNGEN som stod MILD och GLANS, innehåller silicon.

De hade slut på Apoteket HÅR jag ätit sedan dec 21, och var slut hos leverantören.

Jag gick in på Apoteksgruppen vid Coop och frågade, blev då rekommenderad den här, HÅR HUD OCH NAGLAR. Den skulle synka med mitt blodtunnande åxå, Eliquis. Så kör den en tid framåt istället.

Har lagt synpunkter/ klagan på brevlådan på felet i min journal om att jag skulle ha Lungemboli, så får vi se vad händer.

 Ont i vänster ben....Jag håller väl inte på att få en dvt igen...där jag fick min andra dvt I nov 20..men nu nere i foten...märker när jag tar på skor att benet är tjockare....Vi får se i morgon Hur det känns i benet. 

......och sent ikväll igen börjar magen krånglar, det rinner som för några dagar sedan, bubblar och jag får springa ggr flera.....

Magens påverkan vid covid 19 - Läkartidningen

Gl/ Lever - långtidscovid.se kunskapsöversikt - magbesvär 


ALTERNATIV BEHANDLING

En kollega som stöttat mig mycket har rekommenderat mig flera gånger  KINATERAPI hos Tom Wang, jag har inte velat blanda ihop utredningar i vården med det.

Tänker äter blodtunnande men hon säger han använder akupunktur, ska se vad min dr har tänkt nu först med 24 h bltr....och vidare.....

Min kollega har även själv läst och gått någon typ av utbildning. Hon sa då kanske du kan sluta med blodtunnande....men nej, det kan jag absolut inte sluta med så där. Men hon menar att han kan nog hjälpa dig få bort perikadvätskan också.

Jo jag har fått akupunktur förr i Övik på 80 talet och det var jättebra för stress, bl.a...

Jag vet sedan jag var i Beijing 2008 och i den resan ingick träffa en kinesisk läkare och det var intressant må jag säga. Då i Beijing tittade den kinesiske läkaren mig i ögonen och i munnen, så fick jag mina besvär berättade...Jag har nog den lappen kvar någonstans...

Har inte avfärdat det helt...Ska fundera och se vad händer först på min vc nu....men jag är rädd ev medicin ska slå ut mitt blodtunnande jag ska äta livet ut och som jag måste ha.

Har iaf haft några bättre dagar med normalt bltr, hoppas kan man ju alltid göra att det fortsätter så....men vi får se..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.

Väl mött // Bettan