fredag 16 december 2011

Terry Evans ett framgångsrikt medium ©

Terry Evans ett framgångsrikt medium, ja kan bara säga, jag har läst hans bok "Berget vägen till frihet" och haft förmånen att uppleva honom på en heldag i Strömsund, helt fantatiskt. Har även "Bergsmeditationen" i min ägo.
Citat från artickeln, läs mer under länk "Efter att ha blivit förföljd och attackerad av skeptiker under lång tid sände Terry Evans ett meddelande till journalister och bjöd in dem att prata med honom. Jag besvarade detta och gjorde en intervju."
"Terry Evans immigrerade från England då vänner här i Sverige fann hans begåvning extraordinär. Och i början tjänade andra pengar på att sälja hans event och kurser. 2005 fann han en nedlagd skola i Bergslagen som han beslöt att köpa och renovera. I den romantiska drömmen om att skapa ett utbildningsforum inom kreativitet. Han bestämde sig snabbt för att enbart arbeta med vita pengar. Det är positiva medel. Och han anlitade lokala människor i en byggd som annars inte kunde erbjuda särskilt många arbetsplatser" //slut citat
På facebook "Terry Evans vönner"
Terry Evans egen hemsida
Tidigare skrivet här i bloggen om Terry Evans " -22 kg och inställd kurs denna helg" (jo jag pendlar mellan -20 och -22 kg ännu)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.

Väl mött // Bettan