måndag 10 oktober 2022

TRYGGHETSPENSION - KOMMER MED SYNPUNKTER INNAN BESLUT

 1. Det finns inte med synintyget och vad det innebär för mig att leva med mitt synhandikapp med en syn 0.2 v och 0.4 h öga. 

2. Att jag INTE varit delaktig I den plan AG skrivit. Om den mobbingsituation som uppstått på jobbet, hur jag stängts av 3 gånger från Appen att kunna följa vad som händer på jobbet, och sista gången när jag påpekat igen till ledning ser jag att de skulle ut och äta då.

Att annan långtidssjuk fick julklapp hem, medan jag fick veta det fanns och hämta på jobbet i jan 22.

Att kollega berättar hon fått veta av en nära chef att jag kommer sluta, något vi aldrig pratat om...och att min rehab kordinator hade undrat om företagshälsovård för mig, men att chef skrev i mejl till mig att det inte var aktuellt för mig.

Mer konkret info om var de olika symtom jag lever med konkret innebär...men hänvisning till synintyget..mer om min trötthet, utmattningen, inte få sova pga tinnitus..Min hörselskada..

Om de inte kan se över min ansökan en gång till innan beslut, och då väga in mitt synhandikapp, skickar specialistögonläkarens intyg åter igen och påpekar ni måste fått det, dels i mejl här och via inläsningscentralen, min hörselnedsättning, skickar med audiogram, skickar även journalanteckningen från den läkare som demensutredde mamna där jag frågat om ev ärftlighet, lämar mina testvärden på hjärnan, och hon skriver att jag troligt drabbats av kognitiv svikt av covid.

Även det svar som kom om kbt fred em... svar i 1177 från Balans och Öronmottagningen


Citat " Hej,
 
Ledsen att du har fått vänta - vi har tyvärr som sagt långa väntelistor. Vi räknar med att du kommer att kallas till ett utredande samtal under hösten, preliminärt november. Inför besöket kommer du att få ett frågeformulär att fylla i och skicka tillbaka till mottagnigen //slut citat 

Påpekade åxå flera fel hon skrivit I bedömning, fel ord, lugn istället för lungläkare, att jag skulle vara sjuksköterska är undersköterska med inriktning psykiatri...om synen hade hon skrivit ...Står ser dåligt= lever med synhandikapp + utmattning/ ampassningsstörning 
Medicinskt underlag// står lugn påverkan = lungpåverkan? 

Även hur jag i min anpassningsstörning/ utmattning tyckte det var svårt bli intervjuad då jag upplevde det som bråttom och jag behöver tid att hitta ord..och känner jag inte fick fram vad jag skulle få sagt.

Hm...så ringer chef  strax efter samtal med facket. Facket skulle fundera lite hur vi skall gå vidare på bästa sätt.
Och.....hm....har FK ringt chef, funderar jag...Vi pratade en stund om hur jag mår...sedan berättade hen om att det ska bli julbord på jobbet..och frågade om min sjukskrivning fortsätter, ja det gör den troligen.

Lungläkaren ringde åxå, vilken fin läkare, erbjöd sig själv skriva ett intyg till FK om den utredning som nu är.

Även min man genom tips från facket, skrev med sina ord hur han upplevt sedan jag blev sjuk...

Så kom ett mejl från fk..hon brukar inte svara på mejl sa hon förrut, men att synintygen från ögon hade kommit och att de skulle titta på beslutet igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.

Väl mött // Bettan