söndag 2 februari 2020

20200202 palindromdatum och utslag vid ögat


20200202 ett palindromdatum som påstås inte inträffat  för 909 år sedan....skrev en vän i FB. Borde ha varit år 1120 = 11200211.
En historisk dag och ett historiskt datum.
Men 2020-909=1111 så 11111111 ?

Idag vaknade jag med utslag på sidan om mitt vänstra öga. Får se under dagen hur det utvecklas. Kände mig som om jag ska bli ordentligt förkyld i morse när jag vaknade med  ont i huvudet.
Nu har jag börjat måla fransarna lite försiktigt.
Igår morse när jag tittade ut såg jag att det regnade långt bort i en pöl, det har jag inte sett förrut. Det känns bra i ögonen nu. Det här inte varit värk i höger öga som det kändes lite i det vänstra när det opererades den 19/11. Tänk så bra det blev trotts allt med alla dessa år...60 år av mitt liv, där jag levat med allt vad det inneburit att se så dåligt. Alla 10 operationer fram till nu. Mobbning i barndomen och utsatthet.
Hela den här bloggen handlar om hur det är att leva med ett synhandikapp. Om mina operationer genom åren. Andra besvär som drabbat mig, sorg och glädje och att vara en kämpe och alltid försöka berika livet med positivt. Den 27/1 När jag lä ut inlägget då, blockera de Facebook bloggen med motivation...jag har försök nå dem för att veta vad som strider i felrapport hela veckan utan svar. Hur kan en oskyldig blogg om ett synhandikapp strida mot deras regler MEDAN hot, hat och förtal av människor får fortsätta...oräkneliga gånger har jag anmält sådant till FB men alltid samma standardsvar att de inte ser något fel....men tydligen är min blogg inget jag får dela. Det måste ju blivit någon fel.
Min känsla är att den jag ifrågasatte som hängde ut en person med namn i sin logg där jag ifrågasatte anmält bloggen innan hen tog bort vänskapen i FB.....VI får se....Sanningen brukar hinna ikapp..Det finns ju inget annat livet med en synnedsättning i bloggen....men hoppas de häver sedan de granskat som jag bad om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.

Väl mött // Bettan