onsdag 27 mars 2024

Tänk om...

 Idag fick jag så fint svar av en forskare när jag berättade om hur jag mår..

Sorry inte svarat varit mycket idag...turer hit dit...attendo skyller på Nordea...Nordea säger attendo var sen med utbetalning...därav 3 avier....osv....

Bytt vc idag...mejlade en forskare i crosh covid jag var med i...som skrev så här efter jag berättat om mig

"Hej,

Det du varit med om sedan 2020 måste ha varit fruktansvärt jobbigt både kroppsligt och själsligt. Jag arbetar på universitetet och endast 20% kliniskt. En bra kontakt med husläkare och vårdcentral är som du säger mycket viktigt när det handlar om komplexa sjukdomar som påverkar varandra. Likaledes är det viktigt att du känner tillit till infektionsläkare, kardiolog (perikardit), lungmedicin (nedsatt lungfunktion) och kirurg (analblödningarna). Man kan fundera på om du har någon bakomliggande inflammatorisk sjukdom som ställer till det, speciellt med tanke på din brors hälsohistoria. Reumatologen är de som utreder såna sjukdomar, men remiss skickas av din husläkare. Även om det hela startade med covid är det inte alls givet att det har betydelse idag. 


Jag kan inte kommentera handläggningen eftersom det är mycket komplex och jag har inte samma underlag som de har. Akademiska sjukhusets lungklinik, kardiolog, infektion är mycket duktiga och de har specialistkunskaper jag saknar.


Vänliga hälsningar,"//slut citat...

Inflameriska systemsjukdomar kan det vara det...Jag har ju själv funderat på SLE långt tid...men inget har tittat på det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.

Väl mött // Bettan