Tur att handlingarna är klar sedan tidigare överklagan 1-9/8....så bara ändra datum på handling med hänvisning till tidigare prejudicerade domar till de uppgifter som är lämnat.. och ATT försäkringskassan ska motbevisa läkarens sjukintyg och arbetsförmedlingens bedömning.
Hävisning bla även till
https://sverigesradio.se/artikel/7631809
Och....
https://arbetet.se/2020/12/21/stopp-for-provning-efter-180-dagar-i-sjukforsakringen/?utm_source=arbetet&utm_medium=facebook&utm_campaign=stopp-180-dagar-organic&utm_content=link-misshandel-fk
Och mål i Europeiska Unionens Grundläggande rättigheter.....
Så...bara vänta och se....Ännu ligger första intyget hos FVR...där de ändrat dag 180, 8 dagar bakåt I tiden I sin egen journalanteckning...
FK Pärmen fylls på eftersom....
Det kom mejl idag....
Vad roligt få delta....citat
"Hej!
Vi mejlar dig eftersom du anmält intresse att delta i SBU:s projektet ”prioritering av forskningsfrågor gällande långvariga symtom vid covid-19”.
Först vill vi bara säga tack för att du vill vara med och delta i detta arbete. Som du kanske vet är detta projekt initierat av SBU men det har en koppling till det regeringsuppdrag som SBU redovisade i en rapport den 1 december. I den rapporten presenterade vi de forskningsfrågor som vi fått in från den inventeringsenkät där vi efterfrågade viktiga forskningsfrågor på området. Utifrån inskickat material i inventeringsenkäten har vi på SBU sammanställt 97 övergripande frågeställningar. Dessa frågeställningar har i sin tur ofta flera relaterade underfrågor. I det fortsatta arbete som du anmält intresse att delta i, kommer en prioritering göras för att lyfta de 10 frågor av dessa som anses allra viktigast att besvara.
Arbetet kommer göras genom två webenkäter som besvaras efter varandra. I den första enkäten ingår alla 97 frågorna medan den andra enkäten kommer att innehålla de frågor som rankats som viktigast i den första enkäten. Att fylla i enkäterna tar inte speciellt lång tid, svårigheten ligger i att välja ut vilka forskningsfrågor som du anser är viktigast. Vi skickar därför redan nu en lista på de frågeställningar som kommer att ingå i enkäten (se bifogat dokument). Hur du väljer ut de viktigaste frågeställningarna är upp till dig, vissa personer vill diskutera detta med familj, vänner eller kollegor, medan andra gör sina val helt på egen hand. I enkäterna kommer du sedan få markera de tio övergripande frågeställningarna du tycker är viktigast. I den första enkäten kommer det även ges möjlighet att föreslå forskningsfrågor som inte finns i det material som ni får nu. Du kommer också att kunna ge förslag på förändringar, om du exempelvis tycker att en av de underliggande frågorna är så viktig att den borde vara en egen övergripande fråga. Dock kommer vi att kräva att flera personer föreslår samma eller liknande ändringar för att vi ska genomföra dem.
Vår målsättning är att skicka ut den första enkäten under mitten/slutet av januari, den andra enkäten i mitten av februari, att hela prioriteringen ska vara klar i mars och att rapporten därefter ska publiceras (troligtvis i april).
Vi kommer att hålla vår intresseanmälan för att delta i prioriteringen öppen ända fram till 11 januari 2021. Intresset har varit väldigt stort, främst från de som själva har långvariga besvär av covid-19. Vi skulle dock uppskatta en ytterligare spridning om projektet, tipsa gärna någon du tror skulle vara intresserad av att delta.
Återigen, stort tack till er alla som har anmält att ni vill delta i detta arbete, utan ert engagemang är det inte möjligt att genomföra. Har du några frågor så får ni gärna mejla oss så ska vi försöka svara efter bästa förmåga. Om du har ångrat dig och inte vill delta så är det bara att du meddelar detta så tar vi bort dig från vår lista av deltagare.
Vi hoppas att ni får en bra jul och nyår,
Marie, Christel och Irini"// slut citat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.
Väl mött // Bettan